FireAlpaca 2.11.19...


FireAlpaca, hızlı bir şekilde çizim yapmanızı sağlayan basit araçlara ve kontrollere sahip ücretsiz bir boyama aracıdır.

Ücretsiz bir program için tonlarca özelliği vardır ve bir avuç ücretsiz boyama uygulaması mevcut olsa da, bunun bazı profesyonel programlar kadar tam özellikli olduğunu göreceksiniz.

FireAlpaca inanılmaz derecede basittir; Herhangi bir zor kontrole hiç gerek yok, bu da onu yeni başlayanlar için şiddetle tavsiye ediyor. Ve tabii ki, ileri düzey kullanıcılar için de yeterince var. Kalem, Kurşun Kalem, AirBrush ve Suluboya varsayılan ayarlarla kullanıma hazırdır, ancak kaleminizi de özelleştirebilirsiniz. Keskin bir kalem darbesi ve yumuşak kenarlı sulu boya efekti en popüler fırça türüdür.

Birlikte verilen yakalama aracını kullanarak, konsantrasyon çizgilerini ve hız çizgilerini hızlı bir şekilde çizebilirsiniz ve perspektif yakalama aracı, bir perspektif görünümü bir anda göstermenize yardımcı olur.

FireAlpaca, deseninize veya görüntünüze simetrik fırça gibi çeşitli efekt fırçalarını hızlı bir şekilde eklemenizi sağlar ve dönüşlü simetrik desen fırçası, beklenmedik bir desen oluşturmanıza yardımcı olur. Ayrıca eski işletim sistemlerinde ve donanımlarda çalışacak şekilde tasarlanmıştır. Tüm bu noktaların birleşimi, maliyet ve boyut dikkate alındığında hayranlık uyandıran bir programa eşittir.

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum