FileZilla 32-64 Bit 3.67.0...


FileZilla, birçok özellik ve transferler üzerinde maksimum kontrol için sezgisel bir arayüz içeren, Windows ve Linux için tam hizmetli bir Açık Kaynak FTP istemcisidir. 32 Bit de mevcuttur.

Dosyaları bilgisayarınız ve bir Web sunucusu arasında kolayca taşımanıza izin verecek platformlar arası bir FTP uygulaması olarak ayarlayabilirsiniz. Ayrıca, tüm süreci acemi kullanıcılar için bile karmaşık hale getiren, gezinmesi kolay bir kullanıcı arayüzüne sahiptir.

Basit bir sunucu yapılandırması, FileZilla kurulumunu minimum tıklamayla tamamlayabilir; ardından, isterseniz basit bir sürükle ve bırak işlemiyle çalışmaya başlayabilirsiniz. Tüm eylemler site yöneticisi bölmesi aracılığıyla izlenebilir ve görevlerinizin gerçek zamanlı ilerlemesi konusunda sizi güncel tutar.

FileZilla ile Yüklemelere/İndirmelere devam edebilir (sunucu destekliyorsa), Özel Komutlar ayarlayabilir - klasörlerle Site Yöneticisi, Canlı Tutma sisteminden, zaman aşımı algılamasından ve Güvenlik Duvarı desteğinden yararlanabilirsiniz. Ayrıca SOCKS4/5 ve HTTP1.1 Proxy desteği, SSL güvenli bağlantılar, SFTP desteği - Yükleme/İndirme Kuyruğu, Sürükle ve Bırak, ayrıca Kerberos kullanarak GSS kimlik doğrulaması ve şifreleme içerir.

İndirmek İçin Linke Tıklayın... (32 Bit)

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum