EVE Online...


TEK MEKÂN, TEK SUNUCU SANDBOX'I
Tek mekânlı bir MMO olan EVE Online'da bütün zaman dilimlerindeki tüm oyuncular aynı sunucuda oynar. Gelmiş geçmiş en büyük uzay sandbox'ında binlerce oyuncuya katıl. Aldığın her bir karar, kazandığın her bir savaş ve ele geçirdiğin her bir sistem, New Eden'ın uzun ve zengin tarihinin bir parçası hâline geliyor. Sen nasıl bir iz bırakacaksın?

OYUN TARİHİNİN EN BÜYÜK SAVAŞLARI
Bir Capsuleer olarak neler başarabileceğinin bir sınırı yok. EVE şu anda en büyük çok oyunculu video oyunu PvP savaşı Guinness Dünya Rekoru'nu elinde tutuyor - tek bir çatışmada 8.825 oyuncu. İlk günden devasa uzay gemisi savaşlarında yerini al ve o filoları kendin yönet.

OYUNCU ODAKLI EKONOMİ
EVE'in oyuncu ekonomisi daha önce görülmemiş bir boyutta. Evrenin tek mekânlı yapısı tek bir ekonominin binlerce uzay istasyonuna yayılmasını sağlıyor. İster yerel pazarlarda ticaret yap, ister yeni gemiler ve ekipmanlar üret ya da oyuncu siyaseti bilgine bağlı olarak sinsi yatırımlar yap, bunların hepsi mümkün.

Satın Almak İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...

YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/

NOT: Blog sayfam da ücretli yazılımların alternatifi ücretsiz yazılımlar, youtube videolarım, ücretsiz oyun bildirimleri paylaşmaktayım. Kısaca yasal olması şartıyla paylaşımlar yapmaktayım. Blog sayfam da soru ve görüşlerinize açığım. Günlük uygulama paylaşmaktayım. Sizleri de blog sayfama beklerim...

NOT2: Güvenilir olduğunu düşündüğüm blog sayfam "uygulamagunlugu06" gelerek yorum ya da tavsiyelerinizi yazabilirsiniz. Aynı zaman da yasal uygulamaları hızlıca indirebilirsiniz. Hem youtube kanalımda hem de blog sayfam da yorumlarınızla bana katkıda bulunabilirsiniz. (Tabiki saygı sınırlarını aşmamak kaydıyla...) Ve sormak istediğiniz sorularınızı yukarıdaki discord, guilded, instagram linkleri üzerinden sorabilirsiniz. Tüm platformlar da "deli_petro06" nickini kullanıyorum. Sadece instagram hesabında "deli_petro0606" nickini kullanıyorum. Tüm bu platformlar üzerinden iletişime geçebilir ve destek olabilirsiniz...