DUDE (DUplicates DEtector) 1.0439.456...


Verimli dosya yönetimi, en teşvik edici görev olmasa da yinelenen dosyaları tanımlamayı gerektirir. Neyse ki, kopyaları otomatik olarak algılayabilen DUDE (Duplicates Detector) gibi uygulamalar mevcuttur.

Yinelenen dosyaları taramanın en etkili yolu, dosya karmasını kullanmaktır. Dude (DUplicates DEtector), kullanıcıların sürücülerindeki bu dosyaları tanımlamasını ve anında kaldırmasını sağlayan pratik ve basit bir yardımcı programdır. Ayrıca programın taşınabilir olması kurulum prosedürlerine olan ihtiyacı ortadan kaldırır.

DUDE'yi (Kopya Dedektörü) kullanmak basittir; aranacak hedef klasörü seçin ve taramaya basın. Arama parametrelerinize bağlı olarak ifadeleri ve günlük atlanan dosyaları ve ayrıca en büyük dosya sırasını kullanarak öğeleri taramanın dışında bırakabilirsiniz. Tarama tamamlandığında, size ikinci bir ekranda bir liste verilir. Alt yol, dosya, boyut, kopya sayısı ve değişiklik zamanı gibi ayrıntıları görüntüler. Eşleşen kopyalar, o girişteki boşluk çubuğuna basılarak işaretlenebilir. Bunu ortadan kaldırmak için sil tuşuna basın, silmeden önce seçiminizi onaylayacaktır.

Nispeten karmaşık olmayan bir uygulama aracılığıyla yinelenen dosyaları bulmak ve silmek için mükemmel bir seçim. Ücretsiz, Açık Kaynak ve taşınabilir olması da zarar vermez.


BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum