Driver Booster 11.4.0.57...

Driver Booster, bilgisayarınızdaki eski, eksik veya hatalı sürücüleri tanımlayabilir, yedekleyebilir ve düzeltebilir. Eğitim videosu mevcut.

Kişisel ve iş bilgisayarlarımızda (aşağıdaki videoya bakın) ve yüzlerce makinede Driver Booster'ı sorunsuz kullandık. Bilgisayarınızla ilgili sorun yaşıyorsanız, kötü amaçlı yazılım taramasının yanı sıra ilk şeylerden biri de sürücülerinizi güncellemektir. Sıklıkla düşük hızlar, video ve müzikte gecikme ve daha fazlası dahil olmak üzere sorunlarınıza neden olabilirler. Eskiden, tüm donanımınızı bilmeniz ve her bir sürücüyü teker teker bulmanız, saatlerce sürmeniz gerekir. Sizi her şeyi güncellemek için basit bir 1 tıklama yaklaşımının modern çağına getiriyor.

Driver Booster, yalnızca 5 yıldızlı parola yöneticisi olan Dashlane'i yüklemeyi sunduğu ve varsayılan olarak işaretli olmadığı için Reklam Destekli olarak işaretlenmiştir. Son olarak, büyük kırmızı abone ol düğmesine basmanızı veya teşekkür etmemenizi gerektiren bir Windows Tweak e-kitabı sağlar.

İndirmeler yavaş başlayacak ve hızlanacaktır. Driver Booster'ı satın almak size tam hız ve otomatik yedekleme sağlar.

Driver Booster, mevcut sürücülerinizi otomatik olarak yedekler ve güncellemeden önce bir sistem geri yükleme noktası oluşturarak sorun yaşarsanız geri dönmenizi sağlar. Ayrıca kurulumdan sonra ekran çözünürlüğü sorunlarını kontrol edebilir ve düzeltebilir.
 

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum