Audacity 3.5.0 + Portable...


Audacity, Windows, macOS ve Linux için tam özellikli ancak kullanımı kolay çok kanallı bir kayıt ve düzenleme paketi olacak şekilde tasarlanmış bir Açık Kaynak ses uygulamasıdır.

Audacity, bir mikrofon ve mikser aracılığıyla canlı ses kaydı yapabilir, diğer ortamlardaki kayıtları dijitalleştirebilir ve ses akışını yakalayabilir. Audacity kaydedebilir, içe ve dışa aktarabilir, kaliteyi değiştirebilir, bir ton yerleşik efekte sahiptir, yetenekleri analiz edebilir, eklentiler ve çok daha fazlasını yapabilir; yüzeyi çiziyoruz.

WAV, AIFF, Ogg Vorbis, FLAC, MP3 ve FFmpeg uyumlu dosyalar dahil olmak üzere neredeyse tüm popüler ses formatlarını destekler. İşin garibi, desteklemediği tek biçim Apple ve iTunes'da popüler olan M4a. Müzik kitaplığınızda iTunes'dan indirdiğiniz birçok şarkı varsa, önce bir dönüştürücü indirmeniz gerekecek.

Audacity, uygulama içinde bazı destekler sunar. Hızlı bir yardım (yerel veya internet), çevrimiçi bir kullanım kılavuzu , ipuçları, püf noktaları ve daha fazlasını içeren bir Wiki sayfası ve çevrimiçi forumlarına bir bağlantı içerir .

Müzik tutkunları veya ses mühendisleri olduğumuzu iddia etmeyeceğiz, ama Audacity'nin piyasadaki bazı profesyonel uygulamalar kadar iyi olduğunu düşünüyoruz.

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum